5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da önem düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla birliklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Binalarda belli standartlarda arsa alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların vesair katlara intikalini çelmek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu boyut muayene edilmelidir. 

Kişi Emniyetliği Mizan: Baplar insanların ciddi bir meydanı zifosaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar dirilik emniyetliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı tetkik ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans yangın kapısı ederiz. 

Report this wiki page